Olotar malliston eri tuotteita yhdistämällä saat monikäyttöisen piharakennuksen ja kaikki pihasi rakennukset voivat olla saman katon alla. Rakentamalla kokonaisuuteen terassin, lisääntyy viihtyisä oleskelualue.

Suunnittelemamme mallit ovat räätälöitävissä sinun unelmiesi ja toiveidesi mukaan. Lasituksen määrää ja sijaintia muuttamalla on maisemat ja sisustaminen helppo ottaa huomioon. Esimerkiksi takaseinän pienet ikkuna voivat sijaita seinän yläosassa, jolloin näköyhteys katkeaa, mutta valoa pääsee silti sisään. Komeat maisemat saadaan näkyviin vaihtamalla ikkunoiden kokoa tai sijaintia.

Vakio ikkuna korkeuksia on valittavana kolme: matala, puolikorkea ja korkea. Lasinen liukuovi yksi-, kaksi- tai kolmelehtisenä seinän pituuden mukaan. Jos vakio pinta-alamme ei ole rakennuspaikkaan sopiva, voidaan myös pohjan mittoja räätälöidä.

Katos malleihin saadaan tuuli- ja näkösuojaa korvaamalla kaiderakenne umpiseinällä, yhdelle tai useammalle seinustalle. Palosuojausta tai sisustusseinämää voit lisätä muuraamalla, jonka huomioimme Olottaren seinärakenteita suunnitellessa. Jos Olottareesi on tulossa tulisija ja hormin läpivienti, voimme huomioida sen räätälöimällä kattorakenteita.


Räätälöitävissä:

  • Pohjankoko
  • Katonmalli
  • Lasitus, ikkunoiden ja ovien määrä, koko ja sijainti
  • Seinärakenne, puu / muurattu
  • Mallien yhdistäminen