Pienen pihan sauna, 6m² leppoisia löylyjä.

Ulkonäöltään moderni suunnikaspohjaratkaisu on tilava käyttäjälle ja pienen pinta-alansa ansiosta se sopii kaupunkipihallekin.

Olotar Löyly toimii mainiosti omana saunarakennuksena. Suunnikkaan pohjaratkaisun ansiosta Löyly on yhdistettävissä Olotar pihakeittiömalleihin. Olotar yhdistelmärakennuksesta saat räätälöityä vaikka pienen saunamökin käyttöösi, peseytymis- ja oleskelutiloineen.

Kiuasratkaisuksi voit mieltymystesi mukaan valita sähkö- tai puukiukaan. Sähkökiukaalla varustettuna Löyly sopii kaupunkitontillakin käytettäväksi, ilman naapurin savustamista.

Valitse haluamasi toimitustapa rakennuspaikkasi mukaan.

Tavarantoimittajien poikeuksellisen tilanteen vuoksi hinnastomme on vain ohjeistava. Tarkemman hinnan saat pyytämällä tarjouksen.

Lisätiedot

Tekniset ominaisuudetOlotar sauna 6m², 2930 x 2340 (pit. x lev.)
Korkeus ja kattokulmaEtuseinän korkeus: 2935, kattokulma 8º
LattiarakenneKestopuurunko, lattian verhouksena koivuvaneri.
SeinärakenneRunkopaksuus 70mm. Ulkoverhous 20 hirsipaneli. Eristeen paksuus 80 mm, (alumiinipinnoitteinen polyuretaanilevy). Sisäverhous 15 mm paneli. Seinän kokonaispaksuus 150 mm.
KattorakenneKattokantajat, eristeenä alumiinipinnoitteinen polyuretaanilevy. Sisäkaton verhous: kuusipaneli. Vesikatteen alla: havuvaneri.
Ikkunat/ovetRungot alumiiniprofiilia, värit: valkoinen, tumman harmaa tai mattamusta. Kiinteät lasit. Kokolasinen ovi.
ToimitustapaPienelementtitoimitus: Elementit ovat kooltaan ns. lihasvoimin liikuteltavia. Toimitus soveltuu lyhyille kantomatkoille.
Tilaelementtitoimitus: Sauna toimitetaan kokonaisena. Räystäät ja vesikate asennetaan paikanpäällä. Toimitus vaatii pääsyn kuorma-autolla perustuksen viereen.
Toimitus sisältääPerustus- ja pystytysohjeet, lauteet.
Toimitukseen ei sisällyPystytys, katemateriaali, rahti, perustukset, pintakäsittely tai kiuas.
ToimitusalueKoko Suomi