Olotar mukana World Cup Levi official partyissa

10.11.2015

Oli kisoja tai ei, niin Levillä tapahtuu. Tervetuloa mukaan osallistumaan, nauttimaan ja olemaan osa World Cup Levin virallisia bileitä 13.-14.11. Biletunnelmaan pääset virittäytymään talvisella saunapihalla legendaarisen afterski-ravintola Vinkkarin terassilla.

Olotar Levillä Olotar-Pihasauna-Levi (5) Olotar-Pihasauna-Levi (3)

13.-14.11. Leville rakennetaan talvinen saunapiha, joka on usean yrityksen yhteistyön tulos. Olottaren Löyly -pihasauna tarjoaa tunnelmalliset saunatilat lempeillä löylyillä yhdessä Hehku -kiukaiden kanssa. Kylpijät pääsevät saunasta suoraan Jacuzzin® ulkoporealtaan poreisiin. Tunnelmallisen kylpyhetken kruunaa Airamin valaistus sekä Solamagic lämmittimet.

Olotar pihasauna Olotar pihasauna

Levin partyja varten Olotar räätälöi Löyly -pihasaunasta bilesaunan. Saunan jatkona on monikäyttöinen lasitettu huone, josta saa sisustamalla vaikkapa pukeutumistilan tai pihabaarin. Neliöitä koko komeudessa on 18.

Olotar-Pihasauna-Levi (1) Olotar-Pihasauna-Levi (2)

Ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmiita. Jacuzzit® ovat parhaimmillaan talvella, kun illat ovat pimeitä ja ilma viileä. Jacuzzin® altaiden edistykselliset hierontaominaisuudet lämpimän saunan yhteydessä palauttaa sekä huippu-urheilijan että kuntoilijan urheilusuorituksen jäljiltä takuuvarmasti.

Voita kylpyaika
Osallistu kilpailuun Facebookissa tykkäämällä Ulkoporeallas -sivusta ja jakamalla kisakuva. Kylpyvuorot arvotaan torstaina 12.11

Saunakokonaisuus Levin tapahtumaviikonloppuna
pe 13.11. klo 12-19 ravintola Vinkkari
la 14.11. klo 12-19 ravintola Vinkkari

Nautinnon tarjoavat
● Pro Patio: Jacuzzi® -ulkoporealtaat, www.propatio.fi
● Olotar -piharakennukset: Löyly -pihasauna, www.olotar.fi
● Hehku: Hehku -kiukaat ja -lauteet, www.hehkukiukaat.fi
● Pihano -pihaverkkokauppa: Solamagic lämmittimet, www.pihano.fi
● Airam: Easy Connect valaisimet sekä Airam koristevalot, www.airam.fi

Lue lisää World Cup Levi official party -tapahtumasta Cupin kotisivuilta ja Facebookista.