Kuntokatos täydentää Olotar -piharakennusten tuoteperhettä

4.4.2017

Olotar Varjo -kuntokatos Olotar Varjo -kuntokatos

Nyt hortensian lisäksi pihalla kasvaa myös hauis! Kuntoilu kotipihoilla nostaa suosiotaan, Olotar -tuoteperhe tuo tänä keväänä markkinoille monikäyttöisen kuntokatoksen.

Olotar Varjo -kuntokatos on moderni, pulpettikattoinen katos suojaksi sateen yllättäessä tai auringon paahtaessa. Varjon voit sisustaa oman käyttötarpeesi mukaan. Vaihtamalla sen sisustusta, pystytään helposti siirtymään toiminnasta toiseen. Siirrä grilli ja kalusteet syrjään – paikka kuntoilulle on valmis. Harrasta joogaa, tai tee venyttelevä lihashuolto lenkin jälkeen. Tarvittavat välineet ja tasot ovat lähellä käyttäjää. Katoksen vakiovarusteena on puolapuut ja vatsalihaspenkki. Lisälaitevalikoiman jokainen voi suunnitella itse. Suosittuja ovat leuanvetotanko, nyrkkeilysäkki ja voimistelurenkaat. Aktiiviliikkuja korvaa terassin turva-alustalla, saaden joustoa alle.

Katos sopii kotipihojen lisäksi myös taloyhtiöiden yhteispihoille. Viihtyisä piha on myös kerrostaloasujen oikeus.

Kattavasta Olotar -tuoteperheestä löydät laadukkaita, kotimaisia piharakennuksia: pihahuoneet ja -keittiöt, katokset, varastot ja saunat. Yrityksen vahvuutena on asiakaslähtöisyys; kaikkia tuotteita voidaan muokata yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.